Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Na raskrižju Zrinsko-Frankopanske ulice i ulice Globetka u Čakovcu, u petak 28. kolovoza oko 19.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 2000-DD, rođen 1949. godine iz Gornjeg Mihaljevca, krećući se središnjom prometnom trakom Zrinsko-Frankopanske ulice brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste i gustoći prometa, zbog čega dolaskom na raskrižje sa kolnikom ulice Globetka vozilo nije mogao pravovremeno zaustaviti ispred obilježenog pješačkog prijelaza, već je prednjim lijevim dijelom vozila udario u stražnji kotač bicikla s kojim je trakom za bicikle uz obilježeni pješački prijelaz kolnik prelazio biciklist rođen 1940. godine iz Čakovca...

Na raskrižju Zrinsko-Frankopanske ulice i Ulice Globetka u Čakovcu, u petak 28. kolovoza oko 19.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 2000-DD, rođen 1949. godine iz Gornjeg Mihaljevca, krećući se središnjom prometnom trakom Zrinsko-Frankopanske ulice brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste i gustoći prometa, zbog čega dolaskom na raskrižje sa kolnikom ulice Globetka vozilo nije mogao pravovremeno zaustaviti ispred obilježenog pješačkog prijelaza, već je prednjim lijevim dijelom vozila udario u stražnji kotač bicikla s kojim je trakom za bicikle uz obilježeni pješački prijelaz kolnik prelazio biciklist rođen 1940. godine iz Čakovca. Tom prilikom došlo je do pada vozača bicikla na kolnik.
Biciklist je vozilom hitne medicinske pomoći prevežen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje mu je utvrđena teške tjelesna ozljeda ali je nakon liječničke obrade pušten kući.
Slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica