Teške krađe u Hodošanu, Donjem Vidovcu i Domašincu

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/provale_vrata2.jpg

U Glavnoj ulici u Hodošanu, 1. rujna oko 2.05 sati, nepoznati počinitelj ili više njih pokušao je izvršiti tešku krađu iz trgovine "Maja", vlasništvo poduzeća "Poljogram" d.o.o. sa sjedištem u Hodošanu.

Foto: Ilustracija PU međimurska
U Glavnoj ulici u Hodošanu, 1. rujna oko 2.05 sati, nepoznati počinitelj ili više njih pokušao je izvršiti tešku krađu iz trgovine "Maja", vlasništvo poduzeća "Poljogram" d.o.o. sa sjedištem u Hodošanu.
Počinitelj je podesnim alatom izvršio lom cilindrične brave na vratima skladišta, a nakon čega je također podesnim alatom pokušao u predjelu brave napinjanjem otvoriti skladišna vrata, ali je u tome spriječen od strane građanina koji je čuo buku te se počinitelj udaljio u nepoznatom pravcu.
Materijalna šteta utvrditi će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Glavnoj ulici u Donjem Vidovcu, 1. rujna u vremenu od 0.25 do 6 sati, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz kafe bara "Madonna", vlasništvo poduzeća "Grozd" d.o.o. iz Donjeg Vidovca.
Počinitelj je kroz otvoreni prozor na ovjes provukao ruku te otvorio drugi prozor, ušao u unutrašnjost, gdje je u prostoru iza šanka otuđio sto kutija raznih cigareta. Nakon toga je u skladištu iz rashladnog ormara otuđio tri otvorene boce alkoholnih pića.
Materijalna šteta iznosi 2 444 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Ulici Katarine Zrinskih u Domašincu, 31. kolovoza/1. rujna u vremenu od 20 do 14 sati, na dvorištu, nepoznati počinitelj ili više njih izvršio je tešku krađu iz teretnog vozila registarske oznake ČK 337-CH, vlasništvo muške osobe rođene 1953. godine iz Domašinca.
Počinitelj je podesnim predmetom razbio staklo na suvozačevim vratima, te načinivši otvor provukao ruku, otključao vrata i ušao u kabinu vozila, gdje je ispreturao stvari i otuđio jedan protupožarni aparat, hidrauličnu dizalicu, pomičnu mjerku i razne mehaničarske ključeve, te iz nezaključanog rezervoara otuđio oko sto litara dizelskog goriva.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od 2 500 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica