Teške krađe u Donjem Kraljevcu, Donjem Mihaljevcu, Belici i Pušćinama

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/provala_vrata3.jpg

U industrijskoj zoni u Donjem Kraljevcu 3./4. rujna u vremenu od 15 do 4.05 sati nepoznati počinitelj ili više njih izvršio je tešku krađu iz skladišta pekare "Cvek".

Foto: Ilustracija PU međimurska
  
U industrijskoj zoni u Donjem Kraljevcu 3./4. rujna u vremenu od 15 do 4.05 sati nepoznati počinitelj ili više njih izvršio je tešku krađu iz skladišta pekare "Cvek". Počinitelj je savinuo žičanu ogradu, te se provukao ispod nje i ušao u krug poduzeća pekara "Cvek", a potom je na skladišnim jednokrilnim aluminijskim vratima u predjelu nosača izvršio izvijanje i izbacio vrata iz ležišta. Iz skladišta je otuđio pet kartonskih kutija sa suhim kolačima kojima je istekao rok trajanja.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko dvije tisuće petsto kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Ulici Maršala Tita u Donjem Mihaljevcu 4. rujna u vremenu od 15 do 17 sati, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz obiteljske kuće u vlasništvu muške osobe rođene 1926. godine iz Donjeg Mihaljevca.
Počinitelj je kroz otvoreni prozor ušao u kuću, te u spavaćoj sobi fizičkom snagom nasilno otvorio zaključana vrata ormara, iz kojeg je otuđio novčanik u kojem se nalazilo oko 500 kuna u raznim apoenima, a zatim je s police otuđio još 5 500 kuna u raznim apoenima.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od šest tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Ulici Braće Radića u Belici, tijekom noći 4./5. rujna nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz poduzeća "Sitotisak – Betis" u vlasništvu muške osobe rođ. 1949. godine iz Čakovca. Počinitelj je tjelesnom snagom nasilno otvorio ulazna vrata poduzeća, ali iz neutvrđenog razloga nije ulazio u isto.
Materijalna šteta iznosi oko četiri tisuće kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U polju zvanom "Požgališće" u blizini naselja Pušćine, u vremenskom periodu od 3. rujna od 12 sati do 6. rujna do 15 sati, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz vikend kuće vlasništvo muške osobe rođ. 1956. godine iz Nedelišća. Počinitelj je podesnim predmetom nasilno skinuo dvije drvene obloge sa prozora, a potom je razbio staklo na prozoru i ušao u unutrašnjost vikend kuće iz koje je otuđio tri ribička stapa, jednu litru rakije i jednu litru vina.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 700 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica