Stradao motociklist na cesti između Kotoribe i Donje Dubrave

Na kolniku županijske ceste između Kotoribe i Donje Dubrave, 5. lipnja oko 23.55 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač motocikla registarske oznake ČK 796-DL, rođen 1985. godine iz Donje Dubrave, upravljajući dok je u organizmu imao 0,70 g/kg alkohola, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste i vidljivosti, zbog čega je u desnom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom...

Na kolniku županijske ceste između Kotoribe i Donje Dubrave, 5. lipnja oko 23.55 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač motocikla registarske oznake ČK 796-DL, rođen 1985. godine iz Donje Dubrave, upravljajući dok je u organizmu imao 0,70 g/kg alkohola, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste i vidljivosti, zbog čega je u desnom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom i sišao izvan kolnika gdje se prevrnuo.
Vozač je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede pa je zadržan na liječenju.
Slijedi posebno izvješće ODO-u Čakovec.
 
          


Stranica