Zasadbreg-prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

U Zasadbregu, 6. lipnja oko 21.25 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 151-EH, rođen 1986. godine iz Murskog Središća, upravljajući pod utjecajem alkohola u količini od 1,80 g/kg, zbog neprilagođene brzine uvjetima i osobinama ceste, prednjim dijelom vozila udario u stražnji lijevi bočni dio osobnog automobila

U Zasadbregu, 6. lipnja oko 21.25 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 151-EH, rođen 1986. godine iz Murskog Središća, upravljajući pod utjecajem alkohola u količini od 1,80 g/kg, zbog neprilagođene brzine uvjetima i osobinama ceste, prednjim dijelom vozila udario u stražnji lijevi bočni dio osobnog automobila registarske oznake ČK 181-AU, kojim je u istom smjeru upravljala ženska osoba rođena 1976. godine iz Slakovca.
Uslijed udara osobni automobil registarske oznake ČK 151-EH je u zanošenju sišao izvan kolnika i prednjim dijelom udario u rastuće drveće smreke.
Vozač i putnik iz tog automobila rođen 1992. godine iz Murskog Središća su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su kod vozača utvrđene teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju, a kod putnika su okvalificirane lake tjelesne ozljede.
Vozaču osobnog automobila privremeno je oduzeta vozačka dozvola a također mu je vađena krv i urin poradi analize na alkohol.
O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće ODO-u Čakovec.


Stranica