Razbojništvo u Orehovici

U Orehovici, u Ulici Zrinskih, 7. lipnja oko 18.50 sati, dvojica nepoznatih počinitelja ušli su u trgovinu poduzeća "Metss" iz Čakovca, te su nakon pregledavanja robe uzeli sa police igračku i predali prodavačici na očitavanje koda.

U Orehovici, u Ulici Zrinskih, 7. lipnja oko 18.50 sati, dvojica nepoznatih počinitelja ušli su u trgovinu poduzeća "Metss" iz Čakovca, te su nakon pregledavanja robe uzeli sa police igračku i predali prodavačici na očitavanje koda. U trenutku kad je prodavačica rođena 1986. godine otvorila ladicu kase, jedan od počinitelja poprskao ju je sprejem nadražljivcem, dok je drugi iz ladice registar kase otuđio domaći novac u raznim apoenima, nakon čega su se udaljili pješice u nepoznatom pravcu.
Jedan od počinitelja je starosti oko 25 godina, mršave građe, crne kose, visine oko 175 cm, obučen u crnu majicu kratkih rukava sa nepoznatim natpisom ispisanim bijelim slovima na prednjoj strani, crne tri četvrt hlače, a na glavi je imao crnu šilt kapu.
Dugi počinitelj je starosti oko 25 godina, mršave građe, visine 175 cm, svjetlo smeđe kose.
Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od oko tri tisuće kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.


Stranica