Četiri krađe tijekom vikenda

U petak, 7. prosinca, od 12.30 do 16.45 sati, u Mihovljanu u Ulici Zvir, nepoznati počinitelj je kroz nezaključana vrata podrumskih prostorija ušao u obiteljsku kuću, gdje je ukrao zlatni nakit, mobitel i fotoaparat. 

U petak, 7. prosinca, od 12.30 do 16.45 sati, u Mihovljanu u Ulici Zvir, nepoznati počinitelj je kroz nezaključana vrata podrumskih prostorija ušao u obiteljsku kuću, gdje je ukrao zlatni nakit, mobitel i fotoaparat. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U petak, 7. prosinca oko 11.10 sati, u Nedelišću u Ulici Josipa Marčeca, nepoznata ženska osoba u obiteljskoj kući nudila je vlasnici na prodaju električnu deku, te joj na prijevaran način ukrala zlatni nakit. Ženska osoba bila bi:

• mlađe životne dobi starosti oko 20-ak godina, visine oko 170 cm, srednje tjelesne građe, obučena u sivu jaknu, plave traperice i crne čizme.

Za ženskom osobom policija intenzivno traga, te će protiv nje podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

Tijekom noći s 7. na 8. prosinca, u Orehovici u Ulici braće Radića, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog kokošinjca ukrao više desetka komada kokoši. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

Tijekom noći s 7. na 9. prosinca, u Gornjem Kuršancu u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj je na jezeru ukrao plovilo (jedrilicu), vlasništvo muškarca iz Slakovca. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica