Četiri teške krađe

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_vrata3.jpg

U petak, 7. prosinca, u večernjim satima, u Pribislavcu u Radničkoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u izgradnji, te je ukrao domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna 

Foto: Ilustracija

U petak, 7. prosinca, u večernjim satima, u Pribislavcu u Radničkoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u izgradnji, te je ukrao domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Tijekom noći s 6. na 7. prosinca, u Čakovcu u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj  je provalio u skladišni prostor privatnog poduzeća iz Donje Dubrave, gdje je iz ureda ukrao domaći novac, a iz skladišta veću količinu kave, cigareta, alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U razdoblju od 25. studenog do 7. prosinca, u Goričanu nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je iz podruma, iz bačve, ukrao nekoliko stotina litara vina. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Tijekom noći s 7. na 8. prosinca, u Goričanu na Trgu Svetog Leonarda, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije općine, gdje je ukrao domaći novac i bankovne kartice. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica