Drago Marčec – odlikovan Spomenicom domovinske zahvalnosti

  • Slika /2022/DRAGO MARČEC - Spomenica domovinske zahvalnosti/IMG_3694.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijskom službeniku Spomenica je dodjeljena zbog iznimnih rezultata rada te 30 godina časne i uzorne službe u MUP-u

Foto: PU međimurska

Danas, 5. travnja 2022. godine, u prostorijama Policijske uprave međimurske, na proširenom kolegiju rukovoditelja, u ime Kabineta ministra MUP-a, za časnu i uzornu službu Dragi Marčecu, policijskom službeniku Službe kriminalističke policije, svečano je uručena Spomenica domovinske zahvalnosti, koju je bio spriječen osobno primiti od predsjednika Republike Hrvatske, Zorana Milanovića, povodom Dana policije 2021. godine.
 
Drago Marčec, u Ministarstvu unutarnjih poslova zaposlen je od 1. srpnja 1990. godine te je raspoređen u Policijsku postaju Biograd na Moru gdje je obavljao poslove policijskog službenika, od 1. rujna 1993. godine raspoređen je u Policijsku upravu međimursku, na poslove policijskog službenika u Policijskoj postaji Čakovec, dok od 1994. godine pa do danas obavlja poslove kriminalističkog tehničara Odsjeka kriminalističke policije u Službi kriminalističke policije.
         
Svih tih godina iskazao je visoku profesionalnost, kako u svom radu tako i u odnosima s radnim kolegama, građanima i rukovoditeljima te je poticao na međusobno uvažavanje i timski rad u radnoj sredini u kojoj obavlja poslove i radne zadatke.

Sudjelovao je i neposredno obavljao kriminalističko-taktičke obrade u brojnim slučajevima te je primjenom najsuvremenijih metoda i sredstava kriminalističke tehnike doprinosio razrješenju svakog takvog događaja, utvrđivanju svih relevantnih činjenica te u konačnici otkrivanju kaznenih djela i počinitelja.

Zbog iznimnih rezultata rada te 30 godina časne i uzorne službe u MUP-u, Policijska uprava međimurska, policijskog službenika Dragu Marčeca predložila je za dodjelu Spomenice domovinske zahvalnosti.
           



 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica