Dvije prometne nesreće

U utorak, 4. prosinca oko 18.55 sati, u Čakovcu u Ulici Otokara Keršovanija, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 42-godišnjakinja iz Mihovljana, nije sigurnosnom brzinom približavala obilježenom pješačkom prijelazu. 

U utorak, 4. prosinca oko 18.55 sati, u Čakovcu u Ulici Otokara Keršovanija, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 42-godišnjakinja iz Mihovljana, nije sigurnosnom brzinom približavala obilježenom pješačkom prijelazu. Zbog toga je udarila u pješakinju, 73-godišnjakinju iz Čakovca, a koja je prelazila kolnik preko pješačkog prijelaza. Ozlijeđena pješakinja vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena te je zadržan na liječenju. Protiv 42-godišnjakinje podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U utorak, 4. prosinca oko 19.45 sati, u mjestu Dragoslavec, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 32-godišnjak iz Gradiščaka, pod utjecajem alkohola u količini od 1,87 g/kg, izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju sišao izvan kolnika niz cestovnu kosinu gdje je udario u drvo. Vozač i putnik, 56-godišnjak iz Gradiščaka, vozilom Hitne medicinske pomoći  prevezeni su u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je vozač lakše ozlijeđene, a putnik teško te je zadržan na liječenju. Protiv 32-godišnjeg vozača podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 



Stranica