Dvije zlouporabe opojnih droga

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Droga/marihuana02.jpg

U utorak, 4. prosinca, u Pribislavcu u Ulici bana Josipa Jelačića, temeljem naloga Županjskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga stana i drugih prostorija koje koristi 19-godišnjak. Tijekom pretrage pronađena su dva PVC smotuljka ispunjena zelenom biljnom materijom nalik na opojnu drogu marihuanu ukupne težine 0,6 i 0,2 grama.  

Foto: Ilustracija

U utorak, 4. prosinca, u Pribislavcu u Ulici bana Josipa Jelačića, temeljem naloga Županjskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga stana i drugih prostorija koje koristi 19-godišnjak. Tijekom pretrage pronađena su dva PVC smotuljka ispunjena zelenom biljnom materijom nalik na opojnu drogu marihuanu ukupne težine 0,6 i 0,2 grama. Preliminarnim testiranjem oduzete biljne materije dobivena je pozitivna reakcija na prisustvo THC-a. Prema spomenutom mladiću podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu.

U utorak, 4. prosinca, u 13.25 sati, u Prelogu u Glavnoj ulici, policijski službenici pristupili su provjeri identiteta za maloljetnika s područja Međimurske županije. Prilikom policijskog postupanja od maloljetnika oduzeta je zelena biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu težine 3,1 gram. Preliminarnim testiranjem oduzete biljne materije dobivena je pozitivna reakcija na prisustvo THC-a. Protiv maloljetnika podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu.



Stranica