Dvojica mladića osumnjičena za pokušaj teške krađe

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/Policija2.jpg

Ubrzo nakon počinjenja opisanog kaznenog djela čakovečki policajci pronašli su dvojicu mladića za koje se sumnja da su počinili tešku krađu u pokušaju te uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 25. lipnja nešto prije ponoći u Čakovcu, Ulici Ivana Gorana Kovačića, kod glavnog ulaza u Županijsku bolnicu, nepoznati počinitelji provali su u prostorije pekarnice, vlasništvo trgovačkog društva iz Čakovca. Nasilno su otvorili ulazna vrata pekarnice te ušli u njenu unutrašnjost, ali pritom nisu ništa ukrali.

Ubrzo nakon počinjenja opisanog kaznenog djela čakovečki policajci pronašli su dvojicu mladića za koje se sumnja da su počinili tešku krađu u pokušaju. Mladići su uhićeni te privedeni u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 18-godišnjak i 20-godišnjak, obojica sa šireg područja grada Čakovca, počinili kazneno djelo teške krađe u pokušaju. Protiv osumnjičenih mladića podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.  
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon