Krađa u Čakovcu i Dekanovcu

U razdoblju od 1. do 2. studenog, u Čakovcu u Ulici Tome Masaryka, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju ukućana te je kroz otključana vrata ušao u obiteljsku kuću, gdje je ukrao nekoliko para tenisica, cipele, kacigu i motorističku opremu.  

U razdoblju od 1. do 2. studenog, u Čakovcu u Ulici Tome Masaryka, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju ukućana te je kroz otključana vrata ušao u obiteljsku kuću, gdje je ukrao nekoliko para tenisica, cipele, kacigu i motorističku opremu. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U petak, 2. studenog, Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest ženske osobe iz Dekanovca da joj je iz kuće ukraden zlatni nakit. Kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je u razdoblju od 28. do 31. listopada, u Dekanovcu u Prvomajskoj ulici, nepoznati počinitelj otvorio slabo osigurani  podrumski prozor na obiteljskoj kući vlasništvo dojaviteljice, te je iz unutrašnjosti kuće ukrao nekoliko staklenka zimnice i zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica