Teška krađa u Gornjem Kuršancu, Frkanovcu i Badličanu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_vrata4.jpg

U razdoblju od 28. listopada do 3. studenog, u Gornjem Kuršancu u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Gornjeg Kuršanca, te je ukrao ribičke štapove i razni ribički pribor. 

Foto: Ilustracija

U razdoblju od 28. listopada do 3. studenog, u Gornjem Kuršancu u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Gornjeg Kuršanca, te je ukrao ribičke štapove i razni ribički pribor. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Tijekom noći s 3. na 4. studenog u Frkanovcu, nepoznati počinitelj u dvorištu vikend kuće provalio je u garažu, vlasništvo muškarca iz Čakovca, te je ukrao agregat, trimer, bušilicu, kutnu  brusilicu i produžni kabel. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U nedjelju, 4. studenog od 10.15 do 11.30 sati u Badličanu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispreturao stvari i ukrao zlatni nakit, te domaći i strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica