Međimurski policajci za Božić nagrađuju najsavjesnije vozače

Slika /2022/Provedena preventivna akcija Za Božić nagrađujemo najsavjesnije vozače/IMG_2130.JPG

Najsavjesnijim sudionicima u cestovnom prometu policijski službenici uručit će se prigodne poklone i promidžbene materijale Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca

Foto: PU međimurska (fotografija iz prošlogodišnje akcije)

Tijekom sutrašnjeg dana, 21. prosinca policijski službenici svih policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske provest će tradicionalnu preventivnu akciju "Za Božić nagrađujemo najsavjesnije vozače".
 
Policijski službenici na više lokacija diljem Međimurske županije kontrolirat će vozila i vozače te pritom najsavjesnijim sudionicima u cestovnom prometu uručiti prigodne poklone i promidžbene materijale Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, dok će nesavjesne vozače sankcionirati uz apel o potrebi poštivanja prometnih propisa, a sve s ciljem zaštite svih sudionika u prometu, poglavito najranjivijih.
 
Ovakvim, prvenstveno preventivnim akcijama pozivaju se svi sudionici u prometu, poglavito vozači motornih vozila, na odgovorno i savjesno ponašanje te poštivanje svih prometnih propisa kako bi se smanjio broj prometnih nesreća i stradalih osoba.
 

Najave | Promet i vozila