Međimurski policajci za Božić nagrađuju najsavjesnije vozače

Slika 2020/AKCIJA%20ZALE%C4%90ENA%20STAKLA/2.jpg

Akcija je zamišljena tako da policijski službenici zaustavljaju vozila na punktovima diljem Međimurske županije te kontroliraju vozila i vozače, a pritom će najsavjesnijim sudionicima uručiti prigodne poklone i promidžbene materijale

Foto: Ilustracija

Sutra, 23. prosinca od 8 do 16 sati policijski službenici Policijske uprave međimurske provest će tradicionalnu preventivnu akciju "Za Božić nagrađujemo najsavjesnije vozače".
           
Akcija je zamišljena tako da policijski službenici zaustavljaju vozila na punktovima diljem Međimurske županije te kontroliraju vozila i vozače, a pritom će najsavjesnijim sudionicima uručiti prigodne poklone i promidžbene materijale Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske i Grada Čakovca. Ujedno, tijekom akcije svim sudionicima uputit će se apel o potrebi poštivanja prometnih propisa, a sve s ciljem njihove zaštite u cestovnom prometu, poglavito onih najranjivijih skupina.
           
Ovakvim, prvenstveno preventivnim akcijama pozivaju se svi sudionici u prometu, poglavito vozači motornih vozila, na odgovorno i savjesno ponašanje te poštivanje svih prometnih propisa kako bi se smanjio broj prometnih nesreća i stradalih osoba.

Najave | Promet i vozila