Najava preventivno-represivne aktivnosti pod geslom "Stay alive and save lives" ("Ostani živ i spasi živote drugih")

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/Antistres loptice 1.jpg

Povodom provođenja najavljenih aktivnosti Policijska uprava međimurska u suradnji s Gradom Čakovcem, kao partnerom u projektu "Ne želim biti žrtva u prometu", izradila je privjesak s antistres lopticom

Foto: Ilustracija

U sklopu Roadpolovog projekta "Raodpol Safety Days" ("Dana sigurnosti u prometu"), a povodom "Dana bez poginulih u prometu" u srijedu 21. rujna 2022. godine policijski službenici Policijske uprave međimurske i susjedne Policijske uprave varaždinske provest će se pojačane preventivno-represivne aktivnosti pod geslom "Stay alive and save lives" - "Ostani živ i spasi živote drugih". Glavni cilj ove akcije je da se tijekom provođenja aktivnosti, odnosno tijekom srijede, 21. rujna ne dogode prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Povodom provođenja najavljenih aktivnosti Policijska uprava međimurska u suradnji s Gradom Čakovcem, kao partnerom u projektu "Ne želim biti žrtva u prometu", izradila je privjesak s antistres lopticom. Tijekom provođenja policijskih aktivnosti dijelit će se antistres loptice svim kontroliranim sudionicima u cestovnom prometu.

Najave | Promet i vozila