Najava provođenja preventivne akcije Obuka pripadnika školskih prometnih jedinica

Slika FOTOGRAFIJE_shk/AA%20Nove/Ilustracije/Izbor%202.JPG

Obuka pripadnika Školskih prometnih jedinica provodit će se u prostorijama Auto kluba Čakovec u utorak i srijedu, 23. i 24. travnja.

           Najava provođenja preventivne akcije Obuka pripadnika školskih prometnih jedinica
 
           Obuka pripadnika Školskih prometnih jedinica, koje će djelovati na području Međimurske županije, provodit će se u prostorijama Auto kluba Čakovec u utorak i srijedu, 23. i 24. travnja od 10 do 12 sati. Pripadnici školskih prometnih jedinica osposobljavaju se sa ciljem što uspješnijeg i sigurnijeg upravljanja prometom na cestama, pružanja pomoći sudionicima u prometu te sudjelovanja u prometno-preventivnim i odgojnim aktivnostima.Osposobljavanje iz područja pravila prometa, prometnih znakova i upravljanje prometom te pružanje pomoći sudionicima u prometu izvoditi će se u prostorijama Auto kluba Čakovec dok će se praktične vježbe izvoditi na Poligonu za osposobljavanje pješaka i vozača bicikla u Čakovcu, Športskoj ulici.
 
             Pozivamo medije da ukoliko žele popratiti akciju neka se najave Ireni Branović, policijskoj službenici za preventivu u cestovnom prometu, Službe policije, Policijske uprave međimurske

Stranica