Nastavlja se humanitarna akcija "Plastičnim čepovima do skupih lijekova"

  • Slika /2020/Plastičnim čepovima do skupih lijekova 16102020/1.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U protekla tri mjeseca velikim entuzijazmom i trudom zaposlenika Policijske uprave međimurske, od Ureda načelnika Policijske uprave do svih Policijskih postaja, prikupljeno je 80 kilograma čepova

Foto: PU međimurska

Proteklog petka (16. prosinca 2020.), u prostorijama Policijske uprave međimurske policijska službenica Silvija Špicar, koja je pokrenula inicijativu te preuzela organizaciju akcije unutar radnog kolektiva, i okupljeni zaposlenici Policijske uprave međimurske, najmarljiviji akteri akcije "Plastičnim čepovima do skupih lijekova", primili su predsjednika Udruge oboljelih od leukemije i limfoma, Emila Vibovića te mu predali zavidnu količinu sakupljenih čepova.

U protekla tri mjeseca trudom zaposlenika Policijske uprave prikupljeno je 80 kilograma čepova, upakiranih u tri spremnika i dvije vreće. U ovu hvale vrijednu akciju uključili su se zaposlenici svih organizacijskih jedinica, od Ureda načelnika Policijske uprave do Policijskih postaja. Bitno je istaknuti kako su se akciji priključili i mnogobrojni građani, koji također sakupljaju čepove te ih potom predaju u odgovarajuće spremnike unutar zgrade Policijske uprave.
 
Kao i obično, predsjednik Udruge, Emil Vibović zahvalio se na iskazanoj podršci u provođenju ove eko-humanitarne aktivnosti. Poziva sve djelatnike međimurske policije da i nadalje vrijedno sakupljamo ovu korisnu sirovinu, čime čuvaju okoliš, a ujedno pomažu članovima Udruge da dođu do skupocjenih lijekova.
 
Svi zainteresirani građani koji žele saznati dodatne informacije o ovoj akciji ili koji se žele aktivnije uključiti u rad Udruge, mogu se bez zadrške obratiti predsjedniku Viboviću na broj mobitela 091/5088 486, odnosno posjetiti službeni profil Udruge na društvenoj mreži "Facebook".

Zahvaljujemo svima koji marljivo sakupljaju čepove te time štite svoj okoliš i pomažu potrebitima.

Pisane vijesti | Društvo i zajednica