Orehovica – prometna nesreća s teškom tjelesnom ozljedom

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/policija_hauba.jpg

Protiv 19-godišnjeg vozača zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se kaznena prijava

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 24. travnja 2022. godine oko 19,55 sati u Orehovici na raskrižju ulica Antuna Gustava Matoša i Frankopanske, dogodila se prometna nesreća u kojoj 19-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja Grada Čakovca,  dolaskom do ceste s prednošću prolaska, nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 19-godišnji vozač s područja Općine Orehovica. Uslijed udara oba vozila sišla su izvan kolnika i udarila u dvorišnu ogradu obiteljske kuće.

Vozilom hitne pomoći maloljetna putnica iz vozila koje je oduzelo prednost prolaska, prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobila tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život, te je zadržana na liječenju. 19-godišnji vozač s područja Općine Orehovica i putnik-dijete iz njegovog vozila su u Županijskoj bolnici Čakovec naknadno zatražili liječničku pomoć gdje je utvrđeno da su zadobili lake tjelesne ozljede.

Protiv 19-godišnjeg vozača s područja Grada Čakovca, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se kaznena prijava.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila