Ostvaren povijesni rezultat streljačkog društva „Mihovil“

  • Slika /2020/Streljačkog društva „Mihovil“/20200801_150114(1).jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Članovi Streljačkog društva „Mihovil“ s posljednjeg državnog prvenstva vratili su se sa zlatom u pojedinačnoj i broncom u ekipnoj konkurenciji

Foto: Streljačko društvo „Mihovil“

Hrvatski streljački savez i Streljački savez Karlovačke županije organizirali su u subotu 1. kolovoza 2020. godine na Karlovačkom sportskom strelištu Državno streljačko prvenstvo u disciplini 50 metara serijski malokalibarski pištolj Drulov.

Od međimurskih ekipa nastupila je ekipa Streljačkog društva „Mihovil“ i Streljačkog kluba „Alzas“. U pojedinačnoj konkurenciji, član SD Mihovil, Zoran Horvat, policijski službenik Policijske uprave međimurske, posljednjim ispucanim metkom ostvario je 510 krugova osvojivši pritom prvo mjesto. Inače, njegov rezultat je najbolji u Hrvatskoj ove godine. Drugi je bio Vlado Cindrić iz “Policajca” iz Karlovca s 508, a treći Boris Kovačić iz koprivničke “Podravke” s 494 kruga.

U ekipnom dijelu natjecanja strijelci iz streljačkog kluba „Mihovil“u sastavu Zoran Horvat, Antun Grošanić i Antun Ladić osvojili su treće mjesto s 1323 kruga. Bolja od njih bila je drugoplasirana ekipa „Karlovca“ s 1357 kruga i zlatna ekipa streljačkog društva „Policajac“ s 1436 kruga. Ekipa streljačkog kluba „Alzas“ imala je manje sreće te je s 1259 kruga osvojila četvrto mjesto.
 
"Ovo je povijesni rezultat za streljačko društvo „Mihovil“ jer po prvi puta se državni prvak s takvog natjecanja vozio doma u Međimurje. Potvrda je dobrog rada i jak vjetar u leđa streljačkom društvu „Mihovil“ da nastavimo svoj dosadašnji rad te pokušavamo dominirati i u drugim streljačkim disciplinama na državnom nivo" - izjavio je predsjednik SD "Mihovil" Vjeran Horvat.
 


 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica