Otkriveni počinitelji dviju teških krađa

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 23, 19 i 18- godišnjaci iz Piškorovca počinili dva kaznena djela teške krađe: dana 29. prosinca 2012., u Vulariji, u ulici Matije Gupca, gdje su provalili u obiteljsku kuću te ukrali zlatni nakit, domaći novac, mobitel i igraču konzolu. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 23, 19 i 18- godišnjaci iz Piškorovca počinili dva kaznena djela teške krađe:

  • dana 29. prosinca 2012., u Vulariji, u ulici Matije Gupca, gdje su provalili u obiteljsku kuću te ukrali zlatni nakit, domaći novac, mobitel i igraču konzolu. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.
  • dana 12. siječnja ove godine, u Belici, u ulici Ljudevita Gaja, gdje su provalili u obiteljsku kuću te ukrali veću količinu zlatnog nakita, dva zlatna sata, dva mobitela i više pari obuće. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 23 i 18-godišnjak privedeni su istražnom sucu te im je određen istražni zatvor, a 19-godišnjak je prema odluci suda smješten u odgojnu ustanovu.



Stranica