Teške krađe u Donjem Vidovcu i Kotoribi

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provale_vrata1.jpg

U razdoblju od 14. do 19. siječnja, u Donjem Vidovcu, u Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati počinitelj originalnim ili sličnim ključem otključao je podrumske prostorije i ukrao nekoliko stotina litara vina i ogrjevna drva. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.  

Foto: Ilustracija

U razdoblju od 14. do 19. siječnja, u Donjem Vidovcu, u Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati počinitelj originalnim ili sličnim ključem otključao je podrumske prostorije i ukrao nekoliko stotina litara vina i ogrjevna drva. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo počinio 27-godišnjak iz Donjeg Vidovca, protiv kojeg će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U razdoblju od 13. do 18. siječnja, u Donjem Vidovcu, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u spremište, te je ukrao nekoliko bušilica i motornu pilu. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U razdoblju od 13. od 19. siječnja, u Kotoribi, u Novoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u štagalj, te je ukrao produžne električne kablove. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.    



Stranica