Pet pokušaja teške krađe

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provalnik.jpg

U Turčišću, tijekom noći s 2. na 3. kolovoza nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u benzinsku postaju vlasništvo privatnog poduzeća iz Domašinca, međutim kako u tome nije uspio odustao je od daljnjeg izvršenja.  

Foto: Ilustracija

U Turčišću, tijekom noći s 2. na 3. kolovoza nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u benzinsku postaju vlasništvo privatnog poduzeća iz Domašinca, međutim kako u tome nije uspio odustao je od daljnjeg izvršenja. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko desetaka kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Domašincu, u Ulici Vladimira Nazora, tijekom noći s 2. na 3. kolovoza nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u kladionicu u vlasništvu privatnog poduzeća iz Zagreba. Počinitelj je slomio uložak cilindrične brave na ulaznim vratima, a nakon što je ušao u unutrašnjost iz poslovnice nije ništa otuđio. Protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Također u Domašincu, u Ulici Martina Pušteka, 3. kolovoza oko 3.20 sati, nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u kavanu, u vlasništvu privatnog poduzeća iz Domašinca. Počinitelj je podesnim alatom pokušao otvoriti ulazna vrata, međutim zbog uključenja alarma odustao je od daljnje namjere i udaljio se u nepoznatom pravcu. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U šumi zvanoj "Siget", nedaleko Gornjeg Hrašćana, 5. kolovoza u vremenu od 15. do 16.30 sati, nepoznati počinitelj razbio je suvozačevo staklo na osobnom automobilu čakovečkih registarskih oznaka s kojim se koristila 29-godišnjakinja iz Gornjeg Hrašćana. Nakon toga, iz pretinca je otuđio etui sa dokumentima vozila koji je odbacio nedaleko od vozila. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Sivici, u Čakovečkoj ulici, u vremenu od 1. srpnja do 5. kolovoza nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u obiteljsku kuću 62-godišnjaka iz Sivice. Počinitelj je nasilno pokušao otvoriti ulazna vrata, a kako u tome nije uspio pokušao je nasilno otvoriti prozor u čemu također nije uspio pa je odustao od daljnjeg izvršenja. Protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica