Tijekom vikenda pet teških krađa

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_vrata3.jpg

U Nedelišću, u Čakovečkoj ulici, tijekom noći s 2. na 3. kolovoza, nepoznati počinitelj provalio je u skladište alata, vlasništvo Općine Nedelišće, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio jedan PVC kanistar u kojem se nalazilo oko 40 litara benzina. 

Foto: Ilustracija

U Nedelišću, u Čakovečkoj ulici, tijekom noći s 2. na 3. kolovoza, nepoznati počinitelj provalio je u skladište alata, vlasništvo Općine Nedelišće, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio jedan PVC kanistar u kojem se nalazilo oko 40 litara benzina. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U Čakovcu, u Ulici ZAVNOH-a, u vremenu od 2. do 4 kolovoza nepoznati počinitelj nasilno je otvorio prozor obiteljske kuće, gdje je u unutrašnjosti ispreturao stvari. Nakon toga iz garaže koja se nalazi u sklopu kuće otuđio je jednu bušilicu. Materijalna šteta cijeni se na više stotina kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Na deponiju zvanom "Buzova graba", u vremenu od 3. do 4 kolovoza, nepoznati počinitelj nasilno je potrgao lokot na prozoru metalnog kontejnera, u vlasništvu općine Nedelišće. Nakon toga iz unutrašnjosti kontejnera otuđio je jednu sjekiru, jednu ručnu pilu i ručni sat u vlasništvu 34-godišnjaka iz Paraga. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Svetom Martinu na Muri, u Glavnoj ulici, 4. kolovoza u vremenu od 1.15 do 6 sati nepoznati počinitelj provalio je u kafe-bar u vlasništvu privatnog poduzeća iz Svetog Martina. Nepoznati počinitelj je sličnim ili originalnim ključem otključao ulazna vrata, a  zatim je iz skladišta otuđio prijenosnu metalnu kasu u kojoj se nalazilo nekoliko tisuća kuna. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Donjem Kraljevcu, u Prvomajskoj ulici, 5. kolovoza u vremenu od 15.30 do 16.30 sti, nepoznati počinitelj nasilno je otvorio ulazna vrata obiteljske kuće u vlasništvu 80-godišnjakinje iz Donjeg Kraljevca. Nakon toga u unutrašnjosti počinitelj je ispreturao stvari, te je otuđio manju količinu hrvatskih kuna.



Stranica