Pod utjecajem alkohola uzrokovao prometnu nesreću

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/IMG_8546.JPG

Ozljede će se naknadno okvalificirati

Foto: Ilustracija

U subotu, 15. svibnja 2021. godine oko 22,25 sati u Selnici, Čakovečkoj ulici, mladi vozač 22-godišnji s područja grada Čakovca, upravljao je osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka, dok je u krvi imao alkohola od 1,80 g/kg, kojom prilikom je u zavoju, kada je preglednost ceste nedovoljna, obavljao pretjecanje osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka kojim je u istome smjeru upravljao 45-godišnjak s područja općine Sveti Martin na Muri.
          
Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 28-godišnjakinja s područja općine Donja Dubrava. U nastavku kretanja je vozilom udario u automobil 45-godišnjaka. Nakon udara vozilo 28-godišnjakinje je sišlo van kolnika i prevrnulo se na krov, dok je osobni automobil 22-godišnjaka u nastavku kretanja sišao izvan kolnika i udario u cestovni jarak.
           
Vozači 22-godišnjak i 28-godišnjakinja te putnica iz njenog vozila 54-godišnjakinja s područja općine Donje Dubrave su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec gdje će se po utvrđivanju ozljeda kvalificirati događaj.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila