Teške krađe i krađe

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/IMG_5548.JPG

Protiv počinitelja kaznenih djela podnijet će se kaznene prijave

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave međimurske u dane vikenda su evidentirane tri teške krađe te sedam krađa. U jednoj krađe nastala je materijalna šteta veća od 1.000 kuna, dok je u šest krađa šteta manja od 1.000 kuna.
         
Izdvajamo teške krađe i krađu
 
1) Između 1. i 15. svibnja u Leskovcu, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, no za sada nije poznato što je ukradeno.
Materijalna šteta procijenit će se naknadno.
 
2) U subotu, 15. svibnja u poslijepodnevnim satima u Pribislavcu, Ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću odakle je ukrao razni nakit, novac, PVC ambalažu, optiku za oružje i parfem.
Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.
          
3) U  subotu, 15. svibnja u poslijepodnevnim satima u Belici, Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj je iz nezaključane garaže ukrao dva bicikla.
Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.
Brzim postupanjem policijskim službenika uhvaćen je dvojac, 53 i 20-godišnjak s područja općine Pribislavec od kojih su bicikli oduzeti i vraćeni vlasniku. 
 
4) U subotu, 15. svibnja u večernjim satima u Čakovcu, Ulici Augusta Cesarca, zatečeni su 23, 22 i 20-godišnjaci s područja općine Pribislavec s plastičnom ambalažom i bocama.
Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je trojac ranije provalio u spremište tvrtke u Čakovcu, Cvjetnoj ulici i ukrao tu ambalažu. Ambalaža je oduzeta i vraćena vlasniku. 
Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.
 
Protiv počinitelja kaznenih djela podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon