Županijsko natjecanje ''Sigurno u prometu 2021.''

  • Slika /2021/Sigurno u prometu 2021/1.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Natjecanje zbog trenutne epidemiološke situacije provedeno u matičnim školama

Foto: PU međimurska

Županijsko natjecanje ''Sigurno u prometu 2021.'' zbog trenutne epidemiološke situacije s COVIDOM-19, provedeno je 29. i 30. travnja 2021. godine, u matičnim školama učenika prijavljenim za natjecanje i to u: Osnovnoj školi Podturen, Osnovnoj školi Orehovica, Osnovnoj školi Goričan, Osnovnoj školi Nedelišće i Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu.
 
Temeljem rezultata znanja prometnih i sigurnosnih pravila (teoretski dio) koji  se provodio u informatičkim učionicama „on-line“ i upravljanja biciklom na vježbalištu na otvorenom prostoru s točno utvrđenim sadržajem (praktični dio natjecanja), Županijsko povjerenstvo za provedbu natjecanja ''Sigurno u prometu'' za osnovne škole međimurske županije za školsku godinu 2020./2021., u utorak, 4. svibnja 2021. godine, izradilo je listu rezultata za pojedinačne rezultate (djevojčice – dječaci) i ekipno (škola):
 
Pojedinačni rezultati (djevojčice):
  1. mjesto - Antonija Vinković, Osnovna škola I.G.Kovačića Sveti Juraj na Bregu,
  2. mjesto - Taša Tkalec, Osnovna škola I.G.Kovačića Sveti Juraj na Bregu,
  3. mjesto - Nikol Klobučarić, Osnovna škola Orehovica.
 
Pojedinačni rezultati ( dječaci):
  1. mjesto - Ivan Levačić, Osnovna škola I.G.Kovačića Sveti Juraj na Bregu,
  2. mjesto - Vito Vurušić, Osnovna škola Orehovica,
  3. mjesto - Niko Horvat, Osnovna škola Nedelišće.
 
 Ekipni rezultati:
  1. mjesto - Osnovna škola I.G.Kovačića Sveti Juraj na Bregu,
  2. mjesto - Osnovna škola Orehovica,
  3. mjesto - Osnovna škola Nedelišće.
 
 
U četvrtak, 13. svibnja  2021. godine, u Osnovnoj školi Strahoninec, domaćinu ovogodišnjeg županijskog natjecanja, Auto klub Čakovec u suradnji s Policijskom upravom međimurskom, organizirao je dodjelu nagrada, diploma, medalja i pehara.
 
Na dodjelu su se odazvali članovi povjerenstva, mentori učenika koji su sudjelovali na natjecanju, kao i učenici iz Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu, Antonija Vinković i Ivan Levačić, koji su primili nagrade - bicikle, za osvojena prva mjesta u kategoriji djevojčica i dječaka.
 
Uz zahvalu učenicima i mentorima na sudjelovanju na županijskom natjecanju, obavještavamo da se ovogodišnje državno natjecanje „Sigurno u prometu 2021.“, zbog važećih epidemioloških mjera neće održati. 
 



 

Pisane vijesti | Promet i vozila