Policijski kapelan, vlč. Vidaček blagoslovio djelatnike i službene prostorije Policijske uprave međimurske

  • Slika /2023/Blagoslov PU međimurska 2023/2.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Kapelan i načelnik svima su poželjeli svako dobro u 2023. godini uz obilje zdravlja, mira, blagostanja i poslovnih uspjeha  

Foto: PU međimurska

Danas, 11. siječnja 2023. godine u jutarnjim satima, kapelan policijske kapelanije Sveti Franjo Asiški za područje Policijske uprave međimurske vlč. Vjekoslav Vidaček, već tradicionalno je blagoslovio sve djelatnike Policijske uprave, kao i službene prostorije.

U prigodnoj molitvi i obraćanju policijski kapelan je svima poželio svako dobro u novoj 2023. godini te poželio obilje zdravlja, mira, blagostanja i poslovnih uspjeha. Prisutni su potom mogli preuzeti darovane kalendare Vojnog ordinarijata za 2023. godinu.

Uz djelatnike blagoslovu je prisustvovao načelnik Policijske uprave Ivan Sokač sa suradnicima, koji je također svim djelatnicima poželio sretnu i nadasve uspješnu 2023. godinu. Nastavio je smo u protekloj godini uspješno ispunili sve potrebne kriterije za ulazak u šengenski prostor te su pred nama novi izazovi na koje ćemo kao i dosad profesionalno i predano odgovoriti.   

Pisane vijesti | Društvo i zajednica