Poziv na razgovor (intervju) kandidatima/kandidatkinjama

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/Zgrada PU međimurske.jpg

Razgovori s kandidatima/kandidatkinjama održat će se u petak, 2. lipnja 2023. godine s početkom u 8 sati u prostorijama Policijske uprave međimurske u Čakovcu, Ulici Jakova Gotovca 7

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika u državnu službu na određeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu međimursku, objavljenog 3. svibnja 2023. godine, na internetskim stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave, Policijske uprave međimurske i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, upućuje:
 
POZIV NA RAZGOVOR (INTERVJU) KANDIDATIMA PRIJAVLJENIM NA OGLAS ZA PRIJAM NAMJEŠTENIKA
U DRŽAVNU SLUŽBU NA ODREĐENO VRIJEME U MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA,
POLICIJSKU UPRAVU MEĐIMURSKU
 
Razgovor (intervju) s kandidatima/kandidatkinjama koji su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave, te ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa za prijam namještenika na određeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu međimursku,  za radno mjesto:  
 
SLUŽBA ZAJEDNIČKIH I UPRAVNIH POSLOVA,
pomoćni djelatnik u kuhinji - 1 izvršitelj/ica, zbog privremeno povećanog opsega posla, najdulje do godinu dana, mjesto rada Čakovec.
 
Razgovori s kandidatima/kandidatkinjama održat će se u petak, 2. lipnja 2023. godine s početkom u 8 sati u prostorijama Policijske uprave međimurske u Čakovcu, Ulici Jakova Gotovca 7.
 
Radi identifikacije kandidati/kandidatkinje su obavezni predočiti osobnu iskaznicu.
 
Kandidati/kandidatkinje koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti razgovoru (intervjuu).
 
Svi kandidati/kandidatkinje koji su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete bit će i telefonski pozvani na razgovor (intervju) te pritom upoznati s točnim terminom razgovora (intervjua).
 
Za  kandidata/kandidatkinju koji ne pristupi razgovoru (intervjuu), smatra se da je povukao/la prijavu na oglas i više se ne smatra kandidatom.
 
Komisija za provedbu oglasa


Najave | Društvo i zajednica