Poziv na testiranje kandidata za radno mjesto administrativni tajnik

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/Zgrada PU.jpg

Testiranje će se održati u prostorijama sportske dvorane Policijske uprave međimurske u Čakovcu, Jakova Gotovca 7, u utorak, 15. veljače 2022. godine, u 9,00 sati

Foto: PU međimurska

Komisija za provedbu natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu međimursku, objavljenog dana 14. siječnja 2022. godine u „Narodnim novinama” broj 6/2022, na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave i Policijske uprave međimurske te na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, objavljuje:
 
POZIV NA TESTIRANJE
 KANDIDATIMA / KANDIDATKINJAMA
 
 
koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu međimursku, objavljenog dana 14. siječnja 2022. godine u „Narodnim novinama” broj 6/2022, na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave i Policijske uprave međimurske, te na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, za radno mjesto:
 
POLICIJSKA POSTAJA ČAKOVEC
administrativni tajnik – 1 izvršitelj
 
 
koje će se održati u prostorijama sportske dvorane Policijske uprave međimurske u Čakovcu, Jakova Gotovca 7, u utorak 15. veljače 2022. godine (utorak), s početkom u 9,00 sati.

Više na poveznici, ovdje.

 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica