Preventivne aktivnosti kontakt policajaca Policijske postaje Prelog

  • Slika /2022/PP PRELOG 26042022/DSCF3497.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Posjetiteljima informativnog punkta policije prezentirani su savjeti o samo zaštitnim mjerama vezanim uz kažnjiva ponašanja te o pravilnom kretanju u prometu

Foto: PU međimurska

Kontakt policajci Policijske postaje Prelog u utorak, 19. travnja 2022. godine u vremenu od 8,30 do 10,00 sati u Domašincu i od 10,30 do 11,30 sati u Dekanovcu, te u nedjelju, 24. travnja 2022. godine u vremenu od 8,00 do 12,00 sati u Prelogu na prostoru iza gradske uprave Grada Preloga, u sklopu održavanja 21. sajma cvijeća, uz korištenje vozila Mobilnog preventivnog centra policije uspostavili su informativne punktove policije.
 
Posjetiteljima informativnog punkta policije prezentirani su savjeti o samo zaštitnim mjerama vezanim uz kažnjiva ponašanja, gdje je posebna pozornost skrenuta na mjere prevencije od provalnih krađa koja mogu građani provoditi samostalno. Građani su ujedno informirani i educirani o pravilnom kretanju u prometu u svojstvu pješaka i vozača bicikla, s posebnim osvrtom na zakonsku obvezu nošenja refletirajuće materije kao i zaštitne kacige.
 
Podršku preventivnim aktivnostima policije svojom prisutnošću na info punktu u Domašincu dao je načelnik Općine Domašinec Mario Tomašek, u Dekanovcu djelatnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Dekanovec Marija Marković, dok su podršku policiji u Prelogu pružili gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek i glasnogovornik Grada Preloga Željko Sokač.
 
Kao vizualni identitet tijekom akcija korištene su brošure Policijske uprave međimurske „Zajedno do veće sigurnosti“, „Biciklisti pažnja”, „Pješaci sigurno u prometu” i dr., dok je tijekom održavanja informativnog punkta u Prelogu građanima podijeljeno 100-ak promotivnih materijala (kemijskih olovki, reflektirajućih privjesaka i dr..) pribavljenih putem sredstava Vijeća za prevenciju Međimurske županije.
 
Informativne punktove policije ukupno je posjetilo oko 100-njak građana.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica