U Osnovnoj školi Goričan održat će se županijsko natjecanje „Sigurno u prometu 2022.“

Slika /2021/Sigurno u prometu 2021/8.jpg

Glavni cilj i svrha ovog natjecanja je edukacija i osposobljavanje učenika osnovnih škola za sigurno upravljanje biciklom i sigurno snalaženje u prometu

Foto: Ilustracija

U organizaciji Hrvatskog autokluba, Auto kluba Čakovec i Policijske uprave međimurske u petak, 29. travnja 2022. godine u vremenu od 8,00 do 13,00 sati u Osnovnoj školi Goričan održat će se županijsko natjecanje učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih i sigurnosnih pravila, te upravljanja biciklom pod nazivom „Sigurno u prometu 2022.“.

Natjecanje će uz policijske službenike Policijske uprave međimurske provesti djelatnici HAK-a, volonteri Auto kluba Čakovec i nastavnici osnovnih škola. Glavni cilj i svrha ovog natjecanja je edukacija i osposobljavanje učenika osnovnih škola za sigurno upravljanje biciklom, sigurno kretanje i snalaženje u cestovnom prometu.

Na natjecanje je prijavljeno sedam osnovnih škola s područja Međimurske županije, a sudjelovat će 28 učenika uzrasta od devet do dvanaest godina, koji će se natjecati u pojedinačnoj i ekipnoj kategoriji.

Učenici koji će postići najbolje rezultate u natjecanju predstavljat će Međimursku županiju na Državnom natjecanju u Rovinju, od 17. do 20. svibnja 2022. godine.
 
 
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica