PROMETNA UČILICA - natjecanje u poznavanju prometnih propisa za učenike osnovnih i srednjih škola

  • Slika DANIJELA%20TURK%202019/U%C4%8Dilica%202.jpg
  • Slika
  • Slika

Natjecanje traje od 16. studenoga do 31. prosinca 2020. godine, a sudjelovanje je omogućeno putem WEB platforme PROMETNA UČILICA          

Foto: službeni plakati natjecanja

Temeljem iskazanog interesa za sudjelovanjem, kao i ostvarenih rezultata na dosadašnjim natjecanjima, Ministarstvo unutarnjih poslova i ove godine, provodeći aktivnosti Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, organizira natjecanje u poznavanju prometnih propisa za učenike osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj. Natjecanje se provodi u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i tvrtkom Moj telekom d.o.o. iz Zagreba, te uz podršku Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARnet, a sufinancira se sredstvima Nacionalnog programa.
           
Cilj natjecanja je, kroz povećanje razine poznavanja prometnih propisa i pravila, odnosno općenito povećanjem prometne kulture, smanjiti stradavanje mladih u prometnim nesrećama.
           
Za ponajbolje učenike u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji osigurane su brojne vrijedne nagrade (prijenosna računala, igrače konzole, električni romobili, bicikli i mnoge druge).
           
Svi zainteresirani učenici koji žele provjeriti svoje znanje iz poznavanja prometnih propisa i pravila te pritom osvojiti vrijedne nagrade mogu se uključiti u natjecanje putem WEB platforme PROMETNA UČILICA. Platforma je namjena za učenje, poučavanje i provjeru znanja iz prometne kulture, prometnih propisa i prometnih pravila s ciljem unaprjeđenja sigurnosti prometa kod djece i mladih sudionika u prometu. Važno je naglasiti kako natjecanje traje od 16. studenoga do 31. prosinca 2020. godine.          

POKAŽI ZNANJE I OSVOJI NAGRADE! 



Najave | Promet i vozila