Provala u sportski dom i kafić u Šenkovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_kafic.jpg

U Šenkovcu, u Zelengajskoj ulici s 14 na 15. rujna nepoznati počinitelj provalio je u prostorije sportskog doma "Gorčica". Nepoznati počinitelj je nasilno otvorio više ulaznih vratiju sportskog doma, a zatim je iz jedne od prostorija otuđio jednu staklenku meda.  

Foto: Ilustracija

U Šenkovcu, u Zelengajskoj ulici s 14 na 15. rujna nepoznati počinitelj provalio je u prostorije sportskog doma "Gorčica". Nepoznati počinitelj je nasilno otvorio više ulaznih vratiju sportskog doma, a zatim je iz jedne od prostorija otuđio jednu staklenku meda. Materijalna šteta je neznatna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Također u Šenkovcu, u Pavlinskoj ulici 15. rujna od 00.15 do 4 sata nepoznati počinitelj provalio je u caffe bar u vlasništvu 39-godišjaka iz Šenkovca.Počinitelj je nasilno otvorio vrata lokala, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio nekoliko stotina kuna i neutvrđenu količinu cigareta. Također je provalio u juke box u vlasništvu privatnog poduzeća iz Šenkovca iz kojeg je otuđio neutvrđenu količinu kovanica. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica