Teške krađe iz kuća u Okruglom Vrhu, Mihovljanu, Pribislavcu i Čakovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/prozor5.jpg

Tijekom noći s 13. na 14. rujna, u Okruglom Vrhu nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 59-godišnjeg muškarca iz Okruglog Vrha. Počinitelj je iskoristio nepažnju ukućana, te je ušavši u otključanu kuću nasilno otvorio ormar u spavaćoj sobi odakle je otuđio jedan zlatni lančić, tri zlatna privjeska i jednu pletenu zlatnu mušku narukvicu.

Foto: Ilustracija

Tijekom noći s 13. na 14. rujna, u Okruglom Vrhu nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 59-godišnjeg muškarca iz Okruglog Vrha. Počinitelj je iskoristio nepažnju ukućana, te je ušavši u otključanu kuću nasilno otvorio ormar u spavaćoj sobi odakle je otuđio jedan zlatni lančić, tri zlatna privjeska i jednu pletenu zlatnu mušku narukvicu. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Mihovljanu, u Ulici Svetog Mihovila 15. rujna nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 43-godišnjeg muškarca iz Mihovljana. Počinitelj je nasilno otvorio podrumski PVC prozor, a zatim je u unutrašnjosti kuće iz novčanika otuđio više tisuća kuna u raznim apoenima i manju količinu eura. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Pribislavcu u Ulici Ante Starčevića s 14. na 15. rujna nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću 62-godišnje žene iz Pribislavca. Nepoznati počinitelj popeo se na balkon kuće, a zatim je kroz pritvorena vrata ušao u unutrašnjost. Nakon što je ispreturao stvari iz novčanika je otuđio više desetaka eura, putovnicu i zdravstvenu iskaznicu i bankarsku karticu 68-godišnjeg muškarca. Nakon toga iz ormarića i iz torbice otuđio je nekoliko stotina kuna i manju količinu eura. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Čakovcu u Ulici Miroslava Krleže 16. rujna oko 1 sat nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 45-godišnjeg muškarca iz Čakovca. Nepoznati počinitelj tjelesnom snagom je savinuo metalnu ogradu terase, a zatim je nasilno otvorio prozor i ušao u kuću odakle je otuđio kavu i slatkiše. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica