Sedam krađa

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_lokot.jpg

U razdoblju od 13. do 15. kolovoza, u Štefancu u Ulici Nikole Tesle, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju i starost ženske osobe, te je iz nezaključane obiteljske kuće ukrao domaći i strani novac.  Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv   

Foto: Ilustracija

U razdoblju od 13. do 15. kolovoza, u Štefancu u Ulici Nikole Tesle, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju i starost ženske osobe, te je iz nezaključane obiteljske kuće ukrao domaći i strani novac.   

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U petak, 17. kolovoza od 9.40 do 9.50 sati, u Maloj Subotici u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je iskoristio kraću odsustvo uposlenika i iz prostorije na benzinskoj pumpi ukrao domaći novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

Tijekom noći sa 16. na 17. kolovoza od 22 do 7 sati, u Turčišću, nepoznati počinitelj je na šljunčari privatnog poduzeća iz Peteranca sa pokretnih traka plovnog bagera ukrao električne kablove. Potom je na susjednoj šljunčari privatnog poduzeća iz Križovca sa  pokretnih traka plovnog bagera također ukrao električne kablove.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U petak, 17. kolovoza oko 16.50 sati, u Hemuševcu u Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju vlasnika obiteljske kuće, te je iz nezaključane kuće ukrao novčanik sa domaćim i stranim novcem.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je krađu počinio 27-godišnjak Piškorovca.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U razdoblju od 1. do 18. kolovoza, u Donjem Kraljevcu u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz neograđenom voćnjaka vlasništvo ženske osobe iz Donjeg Kraljevca, sa stabala lješnjaka ukrao nekoliko stotina kilograma lješnjaka.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U nedjelju, 19. kolovoza od 11.15 do 11.25 sati, u Čakovcu u Ulici Ognjena Price, nepoznati počinitelj iskoristio je kraću odsutnost ukućana i ušao u nezaključanu obiteljsku kuću te je ukrao domaći novac, zlatni nakit i sat.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U nedjelju, 19. kolovoza od ponoći od 7.30 sati u Donjem Kraljevcu, u Kolodvorskoj ulici nepoznati počinitelj je na ugostiteljskom objektu vlasništvo privatnog poduzeća podigao rolete i kroz otvoreni prozor ušao u unutrašnjost gdje je ukrao blagajnički minimum i  neutvrđenu količinu cigareta.                                                           

Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. 



Stranica