Tri teške krađe

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/novcanik-3.jpg

U razdoblju od 15. do 17. kolovoza, u Kapelščaku, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću ženske osobe i ukrao kazetofon, sat i šalice za kavu. Potom je demontirao i ukrao bakrene cijevi centralnog grijanja. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja   

Foto: Ilustracija

U razdoblju od 15. do 17. kolovoza, u Kapelščaku, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću ženske osobe i ukrao kazetofon, sat i šalice za kavu. Potom je  demontirao i ukrao bakrene cijevi centralnog grijanja.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U nedjelju, 19. kolovoza od 12.45 do 13.30 sati, u Čakovcu u Ulici Tome Masaryka, nepoznati počinitelj provalio je u zgradu autobusnog kolodvora i ukrao domaći novac, te mobilni telefon.

 Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

S 18. na 19. kolovoza od 12.30 do 5.45 sati, u Pleškovcu, nepoznati počinitelj provalio je obiteljsku kuću muškarca iz Pleškovca, te je otuđio ruksak sa laserskim mehanizmom za upucavanje oružja, više komada lovačkog oružja, opreme i streljiva,  domaći novac, daljinomjer, ključ od osobnog automobila, te zlatni i srebrni nakit.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica