Teške krađe i krađe tijekom proteklog vikenda

Slika /FOTOGRAFIJE_shk/AA Nove/Ilustracije/IMG_7158.JPG

Tijekom proteklog vikenda evidentirano osam teških krađa i četiri krađe  

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirano je osam teških krađa i četiri krađe. U jednoj je krađi pojedinačna materijalna šteta procijenjena na manje od 1.000 kuna.
 
Izdvajamo provale u vikend kuću u Gornjem Koncovčaku, stan u Prelogu, prostorije sportskog kluba u Gardinovcu te vozilo u Otoku
 
Tijekom noći s 12. na 13. prosinca u Gornjem Koncovčaku, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću odakle je ukrao nekoliko nadzornih kamera i snimač te gume za automobil.
Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.
 
          
Nadalje u istoj noći s 12. na 13. prosinca u Prelogu, Trgu bana Jelačića, nepoznati počinitelj je provalio u stan, odakle je ukrao novac.
Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.
      

Između 12. i 14. prosinca u Gardinovcu,  nepoznati počinitelj je provalio u prostorije sportskog kluba odakle je ukrao satelitski prijemnik, loptu, nekoliko ventila te razna pića.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
 
         
U subotu, 14. prosinca u popodnevnim satima u Otoku, na parkiralištu uz derivacioni kanal,  nepoznati počinitelj je provalio u kombi vozilo odakle je ukrao novčanik s osobnim dokumentima, karticama i novcem.
Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
        

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetništvu. 
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon