Teško ozlijeđeni vozač bicikla i vozač mopeda

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/moped__18092012.jpg

U utorak, 18. rujna oko 19.45 sati, u Hodošanu u Ulici braće Radić, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač mopeda čakovečkih registracijskih oznaka, 48-godišnjak iz Hodošana, započeo pretjecanje osobnog automobila, bez da se prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, 

Foto: PU međimurska

U utorak, 18. rujna oko 19.45 sati, u Hodošanu u Ulici braće Radić, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač mopeda čakovečkih registracijskih oznaka, 48-godišnjak iz Hodošana, započeo pretjecanje osobnog automobila, bez da se prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, zbog čega je udario u osobni automobil kojim je upravljao i započeo skretanje ulijevo 28-godišnjak iz Goričana. Nakon udara vozač mopeda se prevrnuo i pao na kolnik. Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezen je ozlijeđeni vozač mopeda gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju. Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu o prometnoj nesreći podnijeti će se posebno izvješće.

U utorak, 18. rujna oko 16.15 sati u Selnici, u Stepinčevoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač tehnički neispravnog bicikla (neispravan uređaj za zaustavljanje), 48-godišnjak iz Goričana, pod utjecajem alkohola u količini od 1,03 g/kg, u zavoju biciklom sišao izvan kolnika i udario u prometni znak i betonsko postolje mosta. Nakon udara vozač bicikla se prevrnuo i pao na kolnik. Vozilom Hitne medicinske u Županijsku bolnicu Čakovec prevezen je ozlijeđeni vozač, te je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu o prometnoj nesreći podnijeti će se posebno izvješće.



Stranica