U prometnoj nesreći na D-20 sudjelovala tri osobna automobila

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/PN D3.JPG

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđena 24-godišnja vozačica prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će zadobivene ozljede naknadno okvalificirati

Foto: Ilustracija

Jučer, 26. svibnja 2022. godine nešto prije 20 sati na državnoj cesti broj 20, između  između Svetog Križa i Preloga, dogodila se prometna nesreća zbog koje je privremeno za sav zatvorena spomenuta dionica državne ceste.

Vozač osobnog automobila (čakovečkih registarskih oznaka), rođen 1998. godine, započeo je pretjecanje osobnog automobila (čakovečkih registarskih oznaka), a da prometna traka kojom je namjeravao pretjecati nije bilo slobodna na dovoljnoj udaljenosti te je time ugrozio sigurnost prometa iz suprotnog smjera. Uslijed opisane situacije bočnim dijelom automobila udario je u prednji bočni dio osobnog automobila (čakovečkih registarskih oznaka), kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnja vozačica. U nastavku kretanja 24-godišnja vozačica je prednjim bočnim dijelom automobila udarila je u bočni dio osobnog automobila, kojim je upravljao 27-godišnji vozač, a kojeg je prethodno započeo pretjecati 24-godišnji vozač. Uslijed siline udara došlo je do zanošenja i rotiranja automobila, kojim je upravlja 24-godišnji vozač te potom i silaska izvan kolnika (niz cestovni nasip), gdje je stražnjim bočnim dijelom udario u postavljeni prometni znak.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđena 24-godišnja vozačica prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će zadobivene ozljede naknadno okvalificirati.

Dio državne ceste na kojoj se dogodila prometna nesreća zbog obavljanja očevida i čišćenja prometnice, bio je zatvoren za sav promet od 20,15 do 21,40 sati, dok se promet odvijao okolnim prometnicama.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila