Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,59 g/kg

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/IMG_2961.JPG

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 61-godišnji vozač sankcionirat će se novčanom kaznom u iznosu od 1.320 eura te zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca

Foto: Ilustracija

Noćas, 25. svibnja 55 minuta nakon ponoći u Gornjem Kuršancu, Čakovečkoj ulici, prilikom nadzora cestovnog prometa policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec, zaustavili su 61-godišnjeg vozača osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka.

Alkotestiranjem je utvrđeno kako je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,59 g/kg. Vozač je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 61-godišnji vozač sankcionirat će se novčanom kaznom u iznosu od 1.320 eura, uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca. Ujedno, nakon pravomoćnosti odluke kojom je proglašen krivim za opisani prekršaj, vozaču će se u evidenciju vozača i vozačkih dozvola upisati šest negativnih prekršajnih bodova.
 

Priopćenja | Promet i vozila