Služba zajedničkih i upravnih poslova

Slika /FOTOGRAFIJE WEB/O NAMA/MS.JPG

Foto: PU međimurska

Obavlja poslove u vezi rješavanja radno-pravnih odnosa djelatnika policijske uprave i rješavanja imovinsko-pravnih odnosa policijske uprave. Služba obavlja računovodstvene poslove, poslove ekonomata, nabave, skrbi o tekućem održavanju objekata i opreme, razvija i održava tehnički sustav za potrebe policijske uprave.

U ovoj se službi obavljaju poslovi prijavništva, izdavanje osobnih i prometnih isprava, poslovi oružja te rješavanja statusnih pitanja stranaca i državljanstva. U Službi se također zaprima, razvrstava, vrši otprema i arhiviranje svih pismena Policijske uprave.

Služba zajedničkih i upravnih poslova nalazi se u sjedištu Policijske međimurske u Čakovcu, Jakova Gotovca 7, te obavlja upravne poslove za stranke s prebivalištem na području grada Čakovca i Murskog Središća, te općina Belica, Dekanovec, Domašinec, Gornji Mihaljevec, Mala Subotica, Nedelišće, Orehovica, Podturen, Selnica, Strahoninec, Sveti Juraj na Bregu, Sveti Martin na Muri, Šenkovec, Štrigova i Vratišinec.

Radom Službe zajedničkih i upravnih poslova rukovodi voditelj.

 

Upravni poslovi obavljaju se i u:

  • Policijskoj postaji Prelog, u gradu Prelogu, Trg bana Jelačića 4, za građane s prebivalištem na području grada Preloga i općina Donja Dubrava, Donji Kraljevec, Donji Vidovec, Goričan, Kotoriba i Sveta Marija.
  • Policijskoj postaji Mursko Središće, u gradu Mursko Središće, Frankopanska ulica 8,  za građane s prebivalištem na području grada Mursko Središće i općina Vratišinec, Selnica, Sveti Martin na Muri i Podturen, ali i za sve one koji prebivaju na području drugih gradova i općina koji te poslove obavljaju u sjedištu Policijske uprave međimurske, i to grada Čakovca i općina Štrigova, Gornji Mihaljevec, Nedelišće, Strahoninec, Orehovica, Mala Subotica, Belica, Pribislavec, Domašinec i Dekanovec.

  

Kontakt podaci:

 

Dnevno radno vrijeme Policijske uprave međimurske tijekom ljetnih mjeseci
 

U razdoblju od 1. lipnja do 30. rujna 2019. godine dnevno radno vrijeme je od 7 do 15 sati.

Dnevno radno vrijeme Odjela za upravne poslove u sjedištu Policijske uprave te u Policijskoj postaji Prelog je od 7 do 15 sati (rad sa strankama od 7 do 14.30 sati), utorkom od 9 do 17 sati (rad sa strankama od 9 do 16.30 sati), a tijekom cijele godine i svakog prvog petka u mjesecu od 9 do 17 sati (rad sa strankama od 9 do 16.30 sati).

Dnevno radno vrijeme upravni poslovi u Policijskoj postaji Mursko Središće je utorkom od 9 do 17 sati (rad sa strankama od 9 do 16.30 sati) te četvrtkom od 7 do 15 sati (rad sa strankama od 7 do 14.30 sati.


Tijekom cijele godine svaki prvi petak u mjesecu referade upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave u Čakovcu te u Policijskoj postaji Prelog, stranke primaju od 9 do 16.30 sati.