Ispred kafića u Goričanu teško ozlijeđen mladić

Slika FOTOGRAFIJE_shk/AA%20Nove/Ilustracije/IMG_7155.JPG

Protiv 46-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu, dok će se protiv 47-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 46-godišnjak s područja općine Goričan, počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu 20-godišnjaka. Nadalje, istraživanjem je utvrđeno kako je spomenuti osumnjičenik počinio i prekršaj iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 47-godišnjak, također s područja općine Goričan, počinio prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.     

Naime, u subotu, 21. rujna 2019. godine oko 18,30 sati u Goričanu, ispred ugostiteljskog objekta u Vrtnoj ulici, osumnjičeni 46-godišnjak fizički je nasrnuo na 20-godišnjaka te ga pritom teško ozlijedio. Ujedno, 46-godišnjak i 47-godišnjak tom prilikom narušavali su javni red i mir vikom te galamom. Tijekom opisanog događaja 47-godišnjak je i fizički nasrnuo na 24-godišnjak, koji u događaju nije ozlijeđen.

Protiv 46-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu, dok će se protiv 47-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon