Mladić (20) vatrenim oružjem pokušao usmrtiti 37-godišnjaka

Slika DANIJELA%20TURK%202019/IMG_5581.JPG

Osumnjičeni je jučer, 23. veljače oko 6 sati i 30 minuta u dvorištu obiteljske kuće u Piškorovcu, iz vatrenog oružja ispalio hitac u smjeru 37-godišnjaka s namjerom da ubije sebi blisku osobu koju je već ranije zlostavljao

Foto: Ilustracija

Jučer, 23. veljače 2021. godine u 7 sati i 2 minute Operativno-komunikacijski centar policije Policijske uprave međimurske zaprimio je telefonsku dojavu 37-godišnjaka da ga je vatrenim oružje pokušao usmrtiti 20-godišnjak.
           
Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici pronašli su 20-godišnjaka te ga uz primjenu sredstava prisile priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.
           
Očevidom u šumarku, nedaleko mjesta događaja, pronađeno je vatreno oružje.
           
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako je 20-godišnjak s područja općine Mala Subotica, počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju.
           
Naime, jučer 23. veljače oko 6 sati i 30 minuta u dvorištu obiteljske kuće u Piškorovcu, iz vatrenog oružja ispalio je hitac u smjeru 37-godišnjaka s namjerom da ubije sebi blisku osobu koju je već ranije zlostavljao. Ispaljeno zrno, na sreću nije pogodilo 37-godišnjaka.
           
Uz kaznenu prijavu 20-godišnji osumnjičenik predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Priopćenja | Kaznena djela i zakon