Uhvaćen u krađi pa nasrnuo na 60-godišnjaka

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/lisice.jpg

Brzim djelovanjem policijski službenici su u sljedećeg dana u jutarnjim satima uhitili 37-godišnjaka s područja Pribislavca te je dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno da je počinio kazneno djelo Razbojnička krađa nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske

Foto: Ilustracija

U subotu, 15. srpnja 2023 godine oko 23 sata u Pribislavcu, nepoznati muškarac je preskočio zatvorenu dvorišnu ogradu te je na terasi iz torbice ukrao novac, bankovnu karticu i mobilni uređaj nakon čega je kroz otključana vrata ušao u kuću.
 
U kući je počinitelja zatekao 60-godišnjak te ga pokušao spriječiti u bijegu, no počinitelj ga je šakom udario u glavu, nastavio ga udarati po tijelu i na dvorištu te ga u jednom trenutku ugrizao za nadlakticu nakon čega je uspio pobjeći iz dvorišta.
 
Ozlijeđenom 60-godišnjaku pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, dok je materijalna šteta procijenjena na nekoliko stotina eura.
 
Brzim djelovanjem policijski službenici su u sljedećeg dana u jutarnjim satima uhitili 37-godišnjaka s područja Pribislavca te je dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno da je počinio kazneno djelo Razbojnička krađa nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Priopćenja | Kaznena djela i zakon