Javna objava rješenja o prijemu u državnu službu

16. svibnja 2024. godine

Prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Postaju prometne policije Čakovec, na radno mjesto policijski službenik za sigurnost cestovnog prometa  (temeljem Uredbe o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u državnoj službi s 01.03.2024. godine - novi naziv „policijski službenik - IV kategorije“)

25. ožujka 2024. godine

Prijam namještenika na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu međimursku, za 4 radna mjesta, od toga jedno s 3 izvršitelja (ukupno 6 izvršitelja).

1. SLUŽBA ZAJEDNIČKIH I UPRAVNIH POSLOVA, Odjel materijalno-financijskih poslova - spremačica - 3 izvršitelja/ice  (temeljem Uredbe o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u državnoj službi s 01.03.2024. godine - novi naziv „NAMJEŠTENIK - IV VRSTE “) -Uvid u rješenje redni brojevi 1, 2, 3;

2. SLUŽBA ZAJEDNIČKIH I UPRAVNIH POSLOVA , Odjel materijalno-financijskih poslova - kuhar - 1 izvršitelj/ica (temeljem Uredbe o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u državnoj službi s 01.03.2024. godine - novi naziv „NAMJEŠTENIK - III VRSTE“) -Uvid u rješenje redni broj 4;

3. SLUŽBA ZAJEDNIČKIH I UPRAVNIH POSLOVA, Odjel materijalno-financijskih poslova - djelatnik na tekućem održavanju - domar - 1 izvršitelj/ica (temeljem Uredbe o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u državnoj službi s 01.03.2024. godine - novi naziv „NAMJEŠTENIK - III VRSTE“) -Uvid u rješenje redni broj 5;

4. SLUŽBA ZAJEDNIČKIH I UPRAVNIH POSLOVA, Odjel za tehniku - perač vozila - 1 izvršitelj/ica (temeljem Uredbe o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u državnoj službi s 01.03.2024. godine - novi naziv „NAMJEŠTENIK - IV VRSTE“) -Uvid u rješenje redni broj 6.

Prijam državnih službenika na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu međimursku, za 5 radnih mjesta:

1. SLUŽBA ZAJEDNIČKIH I UPRAVNIH POSLOVA, ODJEL MATERIJALNO-FINANCIJSKIH POSLOVA - računovodstveni referent likvidature - 1 izvršitelj (temeljem Uredbe o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u državnoj službi s 01.03.2024. godine - novi naziv „referent“) -Uvid u rješenje redni broj 1;

2. SLUŽBA ZAJEDNIČKIH I UPRAVNIH POSLOVA, ODJEL ZA TEHNIKU - policijski tehničar - automehaničar - 1 izvršitelj (temeljem Uredbe o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u državnoj službi s 01.03.2024. godine -  novi naziv „policijski tehničar“) - Uvid u rješenje redni broj 2 i uvid u rješenje o oglašenju ništavnom rješenja o prijamu .

3. POLICIJSKA POSTAJA MURSKO SREDIŠĆE - administrativni tajnik - 1 izvršitelj (temeljem Uredbe o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u državnoj službi s 01.03.2024. godine - novi naziv „referent“) -Uvid u rješenje redni broj 3;

4. SLUŽBA ZAJEDNIČKIH I UPRAVNIH POSLOVA, ODJEL ZA TEHNIKU - policijski tehničar - vozač - 1 izvršitelj  (temeljem Uredbe o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u državnoj službi s 01.03.2024. godine - novi naziv „policijski tehničar“) - Uvid u rješenje redni broj 4;

5. POLICIJSKA POSTAJA MURSKO SREDIŠĆE - upravni referent - 1 izvršitelj (temeljem Uredbe o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u državnoj službi s 01.03.2024. godine - novi naziv „referent“) -Uvid u rješenje redni broj 5.


13. ožujka 2024. godine

Rješenje o prijemu u državnu službu na određeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu međimursku, Službu zajedničkih i upravnih poslova, Odjel za upravne poslove, na radno mjesto administrativni referent .


22. prosinca 2023. godine

Rješenje o prijemu u državnu službu na neodređeno vrijeme (u svojsvu vježbenika) u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu međimursku, Službu zajedničkih i upravnih poslova, Odjel za tehniku, na radno mjesto policijski tehničar za računalnu i EOP tehniku.

Rješenje o prijemu u državnu službu na neodređeno vrijeme (u svojstvu vježbenika) u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu međimursku, Službu zajedničkih i upravnih poslova, Odjel materijalno-financijskih poslova, na radno mjesto računovodstveni referent obračuna plaća.

Rješenje o prijemu u državnu službu na neodređeno vrijeme (u svojstvu vježbenika) u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu međimursku, Službu zajedničkih i upravnih poslova, Odjel materijalno-financijskih poslova, na radno mjesto računovodstveni referent - knjigovođa materijalnog knjigovodstva.